TOBULA MOLIŪGŲ SRIUBA

Ruduo neabejotinai siejamas su spalvingais, maistingais patiekalais ir vienas jų neabejotinai yra moliūgų sriuba. Neabejojame, kad esate išbandę ne vieną moliūgų sriubos receptą. O mes jums siūlome išbandyti tokią moliūgų sriubos versiją. Ji mums labai patiko, tad neabejojame, kad patiks ir jums.

 

 

Ingridientai

300 g ekologiški moliūgai

3 vnt. bulvių

1 morka

svogūnas

4 česnako skiltelės 

1 l. vištienos sultinys

100 ml BIONA kokosų pienas

100 ml grietinėlė

moliūgų sėklos

migdolai, graikiniai riešutai

druska

 

Gaminimas

Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite mažais gabaliukais. Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą. Suberkite išspaustus česnakus ir kepkite, kol svogūnai kiek pagels. Suberkite moliūgus ir išmaišius kepkite toliau. Bulves ir morkas nuskuskite, supjaustykite ir sudėkite į vištienos sultinį virti. Į puodą suberkite apkeptus moliūgus su svogūnais. Virkite kol daržovės suminkštės. Įpilkite kokosų pieno ir grietinėlės, jei reikia, pagardinkite druska. Virkite dar 2-3 minutes ir sutrinkite elektriniu trintuvu. Patiekiant pagardinkite keptuvėje skrudintomis moliūgų sėklomis ir trupintais graikiniais ir migdolų riešutais.

Skanaus! 

Praeitas TYRIMAS: KAIP SKAIDULOS VEIKIA ŽARNYNO MIKROFLORĄ?
Kitas MAISTO PRIEDAI: KO REIKIA VENGTI KASDIENĖJE MITYBOJE?