AROMATINGA PROVANSO DUONA PAVASARIO MITYBAI

Ši Provanso duona - labai turtinga savo skoniais. Duonos sudėtyje yra daug sveikatai naudingų ingridientų, kurie suteiks energijos, praturtins organizmą baltymais.

Provanso duoną rekomenduojama valgyti šiltą kartu su salotomis. 

Ingredientai:
80 g baltyminių moliūgų sėklų miltų
120 g kvietinių miltų
½  a.š.  kepimo miltelių
3 švieži ekologiški kiaušiniai
50 g kietojo sūrio
1 valgomasis šaukštas šviežių čiobrelių
8 smulkiai pjaustyti saulėje džiovinti pomidorai 
35 g moliūgų sėklų
200 g avių pieno jogurtao
4 šaukštai BIO PLANÉTE alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis pipirų ir 1 šaukštelis druskos

Kaip gaminti?

Sumaišykite BIO PLANETE moliūgų sėklų miltus, kvietinius miltus ir kepimo miltelius. Į atskirą dubenį įdėkite avių pieno jogurtą, kiaušinius, aliejų, druską ir pipirus. Išmaišykite ir į gautą masę lėtai pilkite miltus. Tuomet įdėkite saulėje džiovintų pomidorų, čiobrelių, kietojo sūrio gabalėlių, moliūgų sėklų ir viską gerai sumaišykite.

Skardą patepkite aliejumi ir kepkite 180 ° C orkaitėje 35-40 min.

Ši išskirtinė Provanso duona neabejotinai praturtins stalą ir ryškiais skoniais nustebins tiek šeimą, tiek užsukusius svečius.

SKANAUS! 

Praeitas 8 SKANŪS IR VERTINGI PRODUKTAI BE CUKRAUS
Kitas PERŠALIMO GYDYMAS PRISILIETIMU